greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Länge sen nu...

Publicerad 2013-07-07 23:12:00 i Allmänt

Jag har inte haft tid eller lust till bloggen. Skolan håller på att ta kål på mig samtidigt som jag försöker njuta så mycket jag kan av sommaren här nere. Under dessa dagar som jag inte skrivit har jag ju hunnit att göra lite saker men det vore för mycket att skriva i bloggen om. 
Javan är seg men det går framåt...jag tror att jag trots att jag hatar den börjar uppskatta det mer och mer varje dag då jag känner att det börjar ta form nånstans i mitt bakhuvud. SÅ jag hoppas det kan fastna. FIck höra av en kurskamrat att han fått jobb som testare på ett företag... han får ut 21 000 efter skatt... och han kunde bara den lilla javan och sql som vi lärt oss... helt ok känner jag :) Och detta är bara testare, dessutom när han beskrev jobbet så lät det ganska roligt. Då får man använda sig av sina programmeringsskills men man är inte den som kodar förjämnan (tack och lov).
Vi får väl se, framtiden ser ljus ut iallafall men jag måste ha tålamod. Lite svårt i dessa tider men måste måste!
 
 

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela