greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Vart jag vill vara NU!

Publicerad 2013-06-14 18:33:52 i Allmänt

Är så sugen på att sitta med min älskling här! 
Roof top garden på Radisson Blu i Athen. Jag som älskar sushi också, och sen god drink. Romantiskt med Akropolis templet i bakgrunden upplyst också. Det finns väldigt många romantiska platser i vår fina huvudstad. Både ställen man kan gå till om man har mycket pengar, och ställen man kan gå till utan pengar :-)
Förut brukade jag och några vänner köpa några öl från kiosken och gå antingen och sätta oss vid akropolisklippan eller på bergstoppen Lykavittos som ger en fantastisk utsikt över hela Athen. Saknar de dagarna...

Kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela