greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Vackert väder

Publicerad 2013-06-15 09:12:00 i Allmänt

Godmorgon! Sitter och äter frukost och väntar på varm vattnet som ska bli klart så jag kan duscha. Ja det är en sak som är drygt med Grekland. Det finns de som får vörme av solljuset istället och då har de varmt vatten hela tiden (skön garanti med ett land med ca 310 soldagar om året). Hursomhelst så ska jag istället för att strandlata idag åka till gymmet. Har inte vart där på 2-3 veckor. .. ångest. Men syrran var ju här och sen veckan därpå var det examinationen. Nu är jag lite ledig. Jag ska försöka hitta mig ett sånt där träningsarmaband för mobilen också. Hittills verkar det bara finnas för iphone så blir nog att beställa en online, om jag bara visste varifrån som kan frakta till Greece. Ha en fin dag..vi hörs sen :-) 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela