greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Toppar och kjolar

Publicerad 2013-06-13 12:33:33 i Allmänt

Jag har vart sugen på några toppar från Gina Tricot ett tag som ska kunna passa bra med min långkjol. Hittills har inga tröjor förutom en passat till min långkjol från JC. Så jag kom på den brillianta idé att använda en rosa klänning som linne så länge tills mina toppar från Gina anländer till varma Grekland. 
Så, det är en rosa klänning jag har som överdel men den är gömd under den svarta långkjolen :)
Funkar rätt ok så länge. Jag hatar att ha massa plagg i garderoben som jag tycker är fina men aldrig använder av olika orsaker. Antar att det är ett vanligt kvinnoproblem. 

 
Jag hittade inte bild på just min top jag beställt men det är samma typ bara annat mönster. Svart och vitt. 
Idag ser det inte ut att bli strand. Jag borde egentligen träna men jag orkar inte ta mig till mitt gym just nu. Jag lider dessutom av migrän för er som inte vet, och har känt mig lite halvkonstig i huvudet några dagar... Är rädd att om jag anstränger mig för mycket när huvudet känns sådär så kan jag få ett anfall. Hatar migrän, livet blir begränsat, måste akta mig för vissa saker och svårt för vissa att förstå vad man går igenom. Men sånt är livet...Den absolut mest irriterande frågan är (från folk som vet att man har migrän) som säger : Har du huvudvärk igen???
Eh alltså...ja...har jag förklarat att jag har migrän så har jag migrän. Migrän är återkommande och visserligen kan vissa ha det mer och andra mindre, men min låg på 2ggr per månad, men har minskat till 1 gång i månaden nu vilket jag är evigt tacksam för. Men 1 gång innebär ofta 3 dagars huvudvärk och inte huvudvärk i en timme eller en dag, så jag hade  gärna velat att den försvann helt och hållet. 
 
Jaja nog om det....ska ut på en promenad och se om jag kan hitta nåt limeträd (vet att det finns några nånstans bakom huset) och sno med mig några hem. (Det är ingen som äger trädet utan de växer längs gatan, så ingen tror jag är nån fruktpallare haha)

Kramaaar

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela