greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Tillbaka!

Publicerad 2013-06-19 12:06:06 i Allmänt

Igår orkade jag inte blogga! Började dagen med att gå upp kl 9 käkade lite snabbt och åkte sen till gymmet. Jag körde nog det hårdaste passet jag gjort på länge och spenderade ca 2 timmar där inne. Nog för att gymmet har A/C men när jag kom ut möttes jag av en gassande 40 graders sol. När jag väl kom hem började jag och killen bråka. .. skitdag!! Han åkte till jobbet utan ett ord och jag låg i sängen och kämpade mellan att vara vaken och somna. Jag blir så otroligt kraftlös och trött av träning. Kunde tillslut inte stå emot så somnade och sov nån timme. I vanliga fall skulle jag tyckt det var skönt men denna gång vaknade jag upp och kände mig ännu mer mörbultad och dessutom kändes det som att det var en ny dag och att träningen var igår. Hatar den känslan. .obehaglig på nåt vis. När jag iaf kvicknat till tittade jag på Hangover 3. Måste säga att den bara var Ok. Det fanns kanske 2-3 tillfällen på hela filmen där jag skrattade. Det bästa var nog det där med Alans lösenord till telefonen. Hahaha Ni som sett filmen vet vad jag pratar om. Men den var fortfarande värd att se. Har man sett de andra två borde man se den tredje. Jag tror att det var deras sista film. På nåt sätt märktes det i slutet. Så jag tycker såhär. Tvåan var bäst och roligast sen ettan och sist trean :-) Nu ska jag dra mig till affären i denna värme. ..blööörk. Kramaaar

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela