greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Svennebanangodis

Publicerad 2013-06-11 11:33:15 i Allmänt

Nu kanske det blir inlägg efter inlägg men det har hänt så mycket det senaste veckorna och jag vill liksom inte få med allt det i ett enda inlägg för det blir bara tråkigt och jobbigt att sitta och läsa ett 7 sidor långt inlägg. Syrran var här och hälsade på vilket innebar att jag fick hem vissa saker jag saknat. Ok bli inte förvirrade nu, allt de som ligger överest är grekiska saker och marabou såklart svenskt, sen har vi turkiska pepparn på nästa bild. Är evigt tacksam att jag fick hem några... det är såna där småsaker som gör att man kan längta hem ibland. 
 
 
Greker gillar inte lakrits. Jag har aldrig träffat en enda grek som gillat turkisk peppar eller typ lakritspastiller. Vilket jag tyckt är så konstigt då ouzo är ju typ anisdryck..lakritssmak. Men visst, alla greker diggar ju inte ouzo heller iofs. Men det är likabra för mig..då blir det mer över till mig hahaha
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela