greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Stranden i Vari

Publicerad 2013-06-12 19:49:00 i Allmänt

Hej hej, här sitter jag redo att gå ut en sväng och ta en öl med en desperat väninna som behöver prata av sig ang sitt puckade x. Jag måste hinna med bussen om ca 10 minuter så måste snabb blogga och lägga in mina foton lite snabbt. Jag, Alex och Karen tog bilen och körde ut till Vari (en bit utanför Athen). Vi skulle till en speciell strand längre bort än Vari men vädret var lite halvkonstigt idag så vi bestämde oss för att stanna till på en mysig strand i Vari istället. På stranden stötte jag ihop med en norska som jag inte hade sett på typ 3 år (snacka om liten värld). Det regnade lite så vi satt alla under en typ markis och pratade ett tag. När jag väl badade efter regnet slutat så upptäckte jag hur sjukt varmt vattnet var. Låg i ett bra tag. Eftersom jag nu måste kila så bjuder jag på några bilder från stranden så får vi höras när jag är tillbaka från min date med Korina. Puss puss
 
Jag plaskar runt lite efter första badet (badade utan kläder såklart men posade med kläder sen hehehe)
 
Klart vatten :-)
 
Fanns en flott restaurang där uppe men eftersom det hade regnat så var det tomt på folk utanför så alla trängdes där inne :)
 
 
tjohooo! 

Kommentarer

Postat av: Uhanna

Publicerad 2013-06-12 21:44:28

Nästa gång hakar jag!

Svar: absolut!!!!!!!!
Patricia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela