greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

smink

Publicerad 2013-06-11 12:52:50 i Allmänt

I vanliga fall brukar jag köpa märken som jag känner till, när det gäller läppstift tycker jag att många läppstift har en tendens att torka ut på läpparna och det avskyr jag verkligen. Får typ alltid kombinera läppstift med läppbalsam innan jag applicerar läppstift. Men häromdagen hittade jag ett läppstift i corallfärg som bara kostade 1 euro. Dvs typ 8 svenska riksdaler och konstigt nog så blir jag inte speciellt torr av det här läppstiftet. Märket heter Victoria och det har jag aldrig hört talats om i mitt liv men det skadar liksom inte att lägga ut 8 spänn på ett läppstift. Gillar man det inte kan man ju bara slänga det eller ge bort det. Inte så att man kastat en förmögenhet i sjön precis . Det råkade jag göra med ett Diorläppstift jag köpte för 300 spänn. Färgen jag köpte från Dior visade sig vara för skrikig för mig, och inte så att man vill kasta ett läppstift från Dior liksom. Så det ligger och skräpar i sminkväskan där bara för att det är Dior. Så därför kan ja känna mig lite mer avslappnad med billiga märken.. Annars kan jag rekommendera det grekiska märket Korres. Jag har ganska svårt för läppglans, gillar inte läppglans som är så klibbiga och obehagliga på läpparna. Men Korres är perfekt. Gillar konsistensen och färgerna. Kolla upp www.korresscandinavia.se. Vissa av Korres produkter säljs på apoteken i Sverige har jag sett.
 
På denna bild har jag använt mig av ett av Korres naturliga läppglans. Väldigt naturlig och fin. På bilderna nedan är mitt 8kronors kap hahaha.
 
Inte menat att fjortispluta men jaja, så får det vara :)
Lite dåligt ljus men det är en fin färg iallafall. Passar nog mörkhåriga som ljushåriga. 
Kolla min shortsballe jag fick. Hatar byxor som ger en en "snopp". Tycker alltid att jag har jeans och shorts som ger mig en sån. Kanske borde köpa tightare byxor? Jaja, nu ska jag göra lite nytta!! Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela