greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Santorini

Publicerad 2013-06-16 19:38:00 i Allmänt

 
För er som inte vart där än har verkligen missat något fantastiskt vackert. Santorini var min dröm ö att åka till när jag var mindre. Drömmen var alltid att åka dit med en man, men så blev det inte. För två år sedan åkte jag själv efter ett stormigt "break up" kan man säga...Det bästa jag gjort.
Det finns en anledning till att så många väljer att gifta sig där eller åka på romantiska resor. Om ni inte tror mig så får bilderna tala för sig själva. Jag vet mycket väl att många fotografier photoshoppas men kan garantera att Santorini inte är en plats som behöver photoshoppas!  Anledningen till att jag tar upp den ön igen är för att vi har planer på att ta oss dit igen snart. Saknar det verkligen... <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu kan ni drömma er bort ett tag :) Själv ska jag kolla på Den ofrivillige golfaren :) 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela