greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Sailor and Saint

Publicerad 2013-06-17 21:08:00 i Allmänt

Sitter och tittar på hemsidan Sailor and Saint som har Jessica Burciaga som modell. Hon som liknar JLO rätt mycket. De har inte så mycket saker men väldigt fina grejer!! Jag har inte luskat ut än om de kan skicka till europa eller ej men är så galet sugen på vissa toppar och jeansshorts därifrån. Å andra sidan försöker jag gå ner i vikt och fixa min kropp genom att gymma nu så känna som jag kanske borde vänta med shopping tills jag är nöjd med min vikt.  Men iaf kolla in vilka fina saker www.sailorandsaint.com. Jag tror de kommer bli stora faktiskt, det är liksom inte ofta jag är inne på en sida där allt jag ser är snyggt, men kanske beror det på den ubersnygga modellen de valt också. Hursom, vill ha ALLT! haha
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Sanna

Publicerad 2013-06-18 22:40:32

Hallå hjärtat!!
Såg din kommentar nu på min blogg, tack!!!
Va kul att du börjat blogga igen. Lätt att jag kommer följa dig! Kram i massor <3

Svar: :-) vad roligt gumman, läser din blogg jag med!!Jag kan vara dålig på att skriva, har alltid sånt go i början som sen trappar ner men jag ska verkligen försöka haha. KRAM!!!
Patricia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela