greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

När man är sugen på nåt gott..

Publicerad 2013-06-13 18:07:00 i Allmänt

Sen jag flyttade till Grekland har jag bakat mer än jag nånsin gjort i hela mitt liv, men idag orkade jag inte baka men var sugen på nåt sött. Så jag köpte chokladmousse som jag blandade i bananskivor i. Nu står de i kylen och jag väntar på att de ska bli klara :)
Killen ska baka brownies i helgen, och han gör verkligen världens bästa brownies! Men jag klara inte av att vänta tills dess som sagt. Älskar verkligen choklad!!!!!!! 
Älskar ni inte att slicka skålen efter???? Det gör jag! Fräsch bild, jag vet ;) haha
 
När moussen är klar ska jag sätta på någon bra film. Det här kommer kanske låta lite grisaktigt men jag älskar att äta framför dator/tv. Alltså medan jag tittar på nåt program eller film alltså. Men det är nog många som gillar. VI har ingen TV här hemma ännu och det är inte så bråttom för mig att skaffa heller, då jag sällan ser på tv. Det blir mest filmer och dokumentärer på datorn. Vem behöver TV egentligen ;-)
Imorrn är det dags för stranden igen, men jag vet ännu inte vart vi ska, men det blir nog en bit utanför igen. Jag skulle behöva ta tag i min skola ordentligt igen. Jag avslutade en kurs för några dagar sedan och jag har vart helt slut psykiskt efter det, så har gett mig själv en ordentlig paus. Jag har 6 kurser kvar, varav en är examensarbetet och det har jag redan från och med nu börjat fila på. Jag hoppas på det absolut bästa och ska lägga ner väldigt mycket tid på det så det blir perfekt. För dem som inte vet studerar jag vid dalarna högskola, ett program som heter utveckling av etjänster, mest med inriktning på mobila applikationer så det är en del programmering och design osv. Väldigt roligt men krävande studier kan jag lova. Speciellt programmeringen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela