greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Mission Thivón

Publicerad 2013-06-16 17:56:14 i Allmänt

Idag har vi dragit igång ett evenemang för folk boende i Athen, främst utlänningar boende här. Vi ska nämligen städa upp en lång gata här i Athen som är sjukt nedskräpad längs vägkanten. Än så länge har inte alls många nappat och man blir lite besviken eftersom det klagas på nedskräpning, men då måste man väl även göra nåt åt saken också? Eller?
Det vore ganska coolt om vårt jobb blev uppmärksammat så att fler kanske kunde haka på, bli större och städa upp hela stan. Drömma kan man såklart..eller hur? Men jag tror bara att fler skulle må bra av en renare stad...oavsett var, då nedskräpning finns överallt.
Vi får se hur det går med vårt mission Thivón. Återkommer med nyheter, plus att jag ska försöka ta lite för och efter bilder när vi väl kör igång. Har satt datum på juli någon gång... vi får se :)

Nu ska jag käka lite mer av den goda kycklingsalladen med den goda curry/vitvinsvinäger/olivolje dressingen jag hade till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela