greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

kommer aldrig att bli en morgon människa! !

Publicerad 2013-06-12 07:30:01 i Allmänt

Min kille jobbar natt så han dunsar in i sovrummet runt halv 7 ibland tidigare och jag har det problemet att om jag vaknar så är det nästan omöjligt för mig att somna om! ! Inte nog med det så snarkar han. Så har det gått till nu... han har väckt mig, , och snarkar... och jag ligger här trött och irriterad och ger honom en liten spark då och då så att han håller truten. Mamma
har köpt mig ett par öronproppar som ska hjälpa men jag tycker i inte om att stoppa saker i mina öron. Dessutom gör de ont! Somnade runt 3 (igen) så känner inte att jag sovit ut. Ska försöka en sista gång att sova liiite till innan stranden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela