greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Java

Publicerad 2013-06-19 22:02:18 i Allmänt

Som vissa av er vet pluggar jag ju applikationsutveckling på universitetet. Folk säger att programmeringsspråket java släpper efter ett tag och då kommer man kunna det. Kan seriöst säga att efter månader av java så tycker jag fortfarande det är SVÅRT! Så har kommit underfund me i detta program att jag kommer att hålla mig till idékläckning  och design av etjänster. Typ leda ett projekt. Inte fan tänker jag koda..seriöst..Är så innerligt trött på det så det finns inte. Jag förstår varför programmerare tjänar skjortan men jag känner nu att nej jag behöver inte 30 000 i månaden, jag är ok med typ 25 000. Tänker inte göra nåt igen som jag absolut inte trivs med. Design är mer min grej, jag är mer estetiskt lagd helt enkelt. Loggor, färger, design och teoretisk utveckling. Java , fuck you!
Godnatt allihop.
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela