greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Insomnia

Publicerad 2013-06-11 23:58:48 i Allmänt

Jag har legat vaken till 3 i flera nätter i rad..jag förstår inte varför det går upp och ner sådär. För nån dag sedan somnade jag kl 21 eftersom jag hade vart vaken sedan 6 på morgonen och stressat inför ett muntligt förhör. Måste ha tärt väldigt mkt på mina nerver eftersom jag somnade så pass tidigt. Somna klockan 9 så vaknade jag kl 5 på morgonen och det var ju inte speciellt roligt. Men jaja nog om det... inte så att er intresseflagga vajjar direkt.
Ska berätta nåt roligare..imorgon ska jag och några vänner ta bilen och åka till en jättefin strand utanför Athen.
Så vitt jag vet går det ingen lokalbuss dit, men jag ska kolla upp det om någon är nyfiken i framtiden. Jag ska posta bilder från morgondagens bravader så får ni se  hur det ser ut. Athen kanske inte är känt för andra för att ha speciellt mycket att erbjuda strandvis men där har folk fel. En del kommer fram till Piraeus hamn där de ska hoppa på en båt och ser 2 minuter av Athen och bestämmer sig för att det är en ful och trist stad. Tråkigt för er som dömer en bok sådär fort utan att öppna den ;)
 
Det är Athens centrum som inte är speciellt attraktivt faktiskt...eller ja, det kan ju ha sina guldklimpar här och var det med, men Athen är inte bara Akropolis och Syntagma och man ska definitivt ha en bil och spendera mer än en vecka för att hinna se Athen. Tyvärr hänger alla turister runt centrum och tror att "thats it". Njäe... Athen är så mycket mer än det ögat ser. Faktum är att det finns både skogsområden, otroliga stränder, berg och otroliga vyer och rikemansområden med flotta villor i denna stad. Jag ska försöka posta så mycket av den sidan av Athen som människor inte verkar vara speciellt medvetna om. 
 
Man kommer inte att se ett hus som detta i centrum t ex  (nej det är inte ett hotell, det är någons hem och nej alla greker är inte fattiga)
men det är fortfarande Athen. Athen har två sidor och jag anser man ska besöka båda. Nu är det dags för mig att knyta mig...måste orka med en lång stranddag imorgon. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela