greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Hårtips!!

Publicerad 2013-06-16 20:33:00 i Allmänt

Min kille kom hem med en fin present häromveckan som jag nu kunnat testa ett tag nu så jag känner mig redo att säga min åsikt om denna fantastiska sak. Det är nämligen en sorts hårborste som ska garantera att man slipper slita i håret för att få bort tovor osv. Jag måste säga att jag älskar denna. Jag använder ingen annan. Det är så lätt att göra rent den, den arbetar genom håret riktigt effektivt så känner inte ens av om jag har några tovor. Dessutom är det lätt att tupera o hårbotten med den. Borsten heter Tangle Teezer och den har tydligen vunnit pris för att den varit så fenomenal. Om ni är intresserade så kan ni hitta information om den här: http://www.tangleteezer.com/  
Den finns i många olika färger, hade jag fått välja själv hade jag nog  valt en annan men det var ju killen som köpte den så ska inte heller begära för mycket utan är bara tacksam han var så omtänksam. <3
 
 
 
 
Har dessutom städat ena delen av min garderob nu. Skulle tagit en före bild men jag skulle nog skämmas i efterhand känner jag nu haha. Så ni får bara en efter bild ;-) Nu hittar jag det jag behöver när jag behöver det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela