greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Godmorgon

Publicerad 2013-06-11 11:27:00 i Allmänt

Vilken härlig dag! Fåglarna kvittrar utanför mitt fönster och jag har  sånt sug att dra till stranden igen, men har egentligen inte tid. Som tur är här i Grekland behöver man inte känna att det är världens undergång om man inte går till stranden just idag. Det blir en solig dag imorgon igen...och i övermorgon och dagen därpå... ja, ni fattar ;)

Jag bjuder därför på denna bild till vänster. Den talar sanning :)
Men eftersom det inte blir strand idag blir det möjligtvis en runda till ett nytt shoppingparadis jag hittat typ 500 meter från mitt hus. En lång gata som påminner om den i Ermou (Syntagma) med sjukt fina skor, kläder, smink och för en helt ok peng. Jag ska lägga upp foton på detta nån dag framöver så ni får se hur det ser ut. Det är så svårt när folk frågar mig vad som är centrum i Athen. Visst säger man att centralt är Syntagma, Akropolis osv, och det stämmer ju, men allt känns ganska centrum för mig som är från lilla Västerås där centrum, ja är centrum. Här finns ju mindre eller större shoppingställen typ överallt.  Eftersom vi ändå pratar shopping bjuder jag på en bild
 
 
här under där jag äntligen hittat de solbrillor jag letat efter lääänge. Jag vet inte hur det är i Sverige men det nyaste modet här i Grekland nu är dessa polaroidsolbrillor. Både män och kvinnor har hakat på den trenden och jag ville ju inte vara sämre ;) 
 
En liten närbild  från instagram så jag vet inte vad jag ska säga om kvaliteten på bilden... nåja :-)
 
Snygga va? Ja det kan inte vara allas stil såklart men det finns flera färger för den som är intresserad. Dessa är inga märkesbrillor utan jag köpte dessa från en kiosk för 5 euro. Är inget märkesfreak men för den som är finns dessa i Ray Ban, samma typ av modell och olika polaroidglas. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela