greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Dålig på att skriva jag vet...

Publicerad 2013-06-24 22:09:20 i Allmänt

Ok , jag visste det här skulle hända... jag är igång en vecka, helt galen i bloggen, sen tappar jag intresset. Så himla typiskt mig men jag lovade ju att försöka så :) Dessutom ärligt talat är det inte prio nummer 1 att sitta inne och blogga i det här fantastiska vädret. Sanningen är att jag är på stranden varje dag!! Mycket nöjd med min bränna ska jag tala om. Tycker inte den syns bra med min mobil men jag får demonstrera nån vacker dag. En mindre rolig nyhet är att jag fått en inombordare. Ja en sån där fet finne från insidan. Hatar dem för de går ju inte att klämma eller göra nåt med. De bara är där och gör ONT.
Tänker inte lägga in nåt foto på en sån, jag är ganska säker på att alla vet vad det är jag pratar om hahah.
Idag åkte jag och killen till Kavouri beach i Vouliagmeni först men det var jättepackat med folk. Jag som vart så grinig och mensig idag började klaga som 17 och min stackars karl bara höll med och körde mig vidare till Bunny island (Lagonisi). Där var vi ensamma iallafall.... först surade jag för att stranden inte var OK nog att simma i för det var klippor där med såna där undervattensigelkottar (som jag kallar dem,, för jag vet inte vad de heter faktiskt) och jag badar inte där det är såna. När jag var runt 10 eller så, så trampade jag på en sån, och taggen lossnade inne i min stortå, och jag kan inte beskriva smärtan när man får en sån tagg innanför huden. Så det där är ett trauma typ.
Men efter ett tag så gick jag en bit längre bort och där fanns som en ensam liten lagun. Det var jättegrunt men jättehärligt att bara ligga och flyta i den här heta sommarvärmen. :) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela