greekistasty.blogg.se

Följ med mig i min vardag i soliga Grekland. Glöm krisen och följ med mig och mina vänner och se en annan sida av Grekland.

Bloggens oskuld nu tagen...första inlägget!

Publicerad 2013-06-10 23:48:00 i Allmänt

Mitt namn är Patricia och jag är 29 år gammal. Jag är halvgrekiska och halvpolska men uppvuxen i Sverige, men bor i Grekland för tillfället.
Som ni kanske hört så har Greklands rykte inte vart på topp de senaste åren pga krisen och människor som enligt mig inte tänker längre än näsan räcker. Men det ska jag inte prata om i denna blogg i negativ mening. Utan denna blogg är till för att skriva och med bilder visa mitt liv här nere i vackra Grekland ur en positiv synvinkel. För det är så det är.Eftersom jag är mode intresserad kommer det dyka upp en del sånt också men mer sporadiskt. Utöver det kan det dyka upp lite allt möjligt som jag har att erbjuda från detta land.
Greek is tasty på många plan och så är det!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Patricia

29 år gammal svenskfödd grek/polska med varierande intressen. Mode och skönhet är ett av dem, men älskar även att resa och gillar att fotografera. (Jag är definitivt inget proffs). Jag bor sedan 2007 i Greklands huvudstad Athen som har mycket att erbjuda. Allt från galenskaper, härligt nattliv, underbart hav till färgsprackande underbart mode. Följ mig gärna och lämna nån kommentar så blir jag glad :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela